avtomobilska industrija

Nudimo celovite rešitve na področju procesov oblikovanja, razvoja in konstruiranja v avtomobilski industriji. Delujemo predvsem na področju razvoja celotnih sklopov armaturnih plošč in sredinskih konzol, vendar smo prisotni tudi pri razvoju celotne notranjosti in plastičnih delov zunanjosti vozil.

Veščine in umetelnost oblikovalca ter tehniška odličnost inženirjev so bistvenega pomena tako pri obliki, varnosti, funkcionalnosti, kot tudi tehnični in okoljski dovršenosti avtomobila. Zlitje teh lastnosti namreč poudarja njegovo enkratnost. Zato s to zavestjo kot posredniki med oblikovanjem in tehniko prenašamo oblikovalčeve ideje v tehnično dovršene zapise, katerih cilj je Avto in ne le prevozno sredstvo.

Razvoj in konstrukcija sestavnih delov oziroma sklopov sta pri nas vedno podvržena še dodatnim razmišljanjem o cenenih in enostavnih izvedbah tako za orodjarska in proizvodna podjetja kot za zaključno avtomatizirano sestavljanje. Tudi te storitve, vključno z rapid prototyping in reverse engineering, lahko na željo stranke zagotovimo z lastnimi kapacitetami, dopolnjenimi s ponudbo partnerskih podjetij.

Domov // O podjetju // Storitve // Zaposlitve // Avtomobilska industrija // Kontakt // Avtomatizacija proizvodnih procesov // Stroji in naprave
TECHNE d.o.o., Panonska 36, Rakičan, SI-9000 Murska Sobota, SLOVENIJA

genet izdelava spletnih strani crtica